Kummelgrund
Etusivulle

Kummelgrundissa tapahtuu

Katso yleisöpäivät ja muita ajankohtaisia tiedotteita Kummelgrundin Facebook-sivuilta

4.4.2024
Kummelgrundin toiminta keskeytyy

Olemme päättäneet keskeyttää toimintamme toistaiseksi ja keskittyä Kummelgrundin myymiseen tai vuokraamiseen.

Tarkempia tietoja antaa ja neuvotteluja käy Erkki Jyllilä,
puh. 040 5025 106.

10.10.2017
We are back!

Aloitamme uuden elämän Asiakaspäällikkö Johanna Vuorisen taitavalla ja omistautuneella johdolla ja odotamme nyt innolla tulevan kauden tapahtumia: Onnistuneita kokouksia, pikkujouluja, perhejuhlia, sekä muita mieleenpainuvia
hetkiä teille ja meille. Johanna ottaa vetovastuun toiveittenne mukaan räätälöityjen tilaisuuksien järjestelyistä ja palveluista. Jan Peter Ivars toimii keittiömestarinamme ja valmistaa totuttuun tapaan herkulliset illalliset.

Lämpimästi tervetuloa viihtymään!

13.5.2016
Tervetuloa viettämään tasokkaita kohtaamisia Kummelgrundissa

Kummelgrund tarjoaa luonnonläheiset puitteet virallisille kokouksille, asiakastapaamisille, perhejuhlille ja kaveritapaamisille.

Kummelgrundin toiminta jatkuu viime vuoden tapaan. Palvelemme ensisijaisesti ryhmiä tilauskohtaisesti. Toiminnasta ja palveluista vastaa edelleen närpiöläinen yritys Rent a Chef ja sen omistaja Jan Peter Ivars, jolla on pitkä kokemus hotelli- ja ravintola-alalta yrittäjänä.

Ruokanautintojen lisäksi Kummelgrund on tunnelmallinen kokouspaikka, jossa kruunaat onnistuneen kokouksen hirsirakenteisessa rantasaunassamme ja pulahtamalla uimaan joko mereen tai lämmitettyyn ulkoporealtaaseen. Illallisen jälkeen voit majoittua tasokkaisiin huoneisiimme, joista kaikista on merinäköala.

Luonteenomaista Kummelgrundille on merellisyys: meren ympäröimä viihtyisä niemi, torni 12 metrin korkeudessa ja ikkunat kaikkiin ilmansuuntiin. Kummelgrundissa on ihan oma tunnelmansa, joka luo ainutlaatuiset puitteet hyville päätöksille ja suunnitelmille, rentoutumiseen ja juhlimiseen.

Järjestämme myös kalastus- ja sightseeing-retkiä sekä muuta ohjelmaa toiveidenne mukaisesti.

Lisätietoja ja varaukset numerosta 010 320 2640 tai 050 4699 331 ja sähköpostitse: myynti@kummelgrund.fi

Yleisötapahtumista tiedotamme Facebook-sivuillamme.

» Katso kuvia Kummelgrundista

14.7.2015
Vilkasta toimintaa Kummelgrundissa

Kummelgrundin asiakkaat ovat ottaneet avautumisemme ilolla vastaan ja olemme viettäneet ryhmätilaisuuksien lisäksi myös muutaman yleisölle avoimen päivän. Viimeksi järjestimme 11.7. kolmen ruokalajin illallisen, johon osallistui yli 30 henkeä.

Pidämme näitä yleisöpäiviä vielä ainakin seuraavasti:

19.7. Lounas 12.00 – 15.00
22.7. Keittolounas 11.00 – 15.00
28.7. Lounas 11.30 – 15.00
30.7. Illallinen 16.00 – 20.00
7.8. Illallinen 16.00 – 20.00

Ryhmällenne, esim. kahdeksan henkeä, voitte varata teille sopivan ajankohdan. Lisäksi on mahdollista päästä mukaan jo varattuihin ryhmiin, jotka selviävät soittamalla meille.

Seuratkaa Facebook-sivujamme ja varatkaa pöytä, joko soittamalla 010 320 2640 / 050 4699 331 tai sähköpostitse: myynti@kummelgrund.fi

5.6.2015
Kummelgrund avaa ovensa ryhmille juhannuksen jälkeen!

Lukuisten tiedustelujen siivittämänä meillä on nyt ilo ilmoittaa, että vuoden hiljaiselon jälkeen Kummelgrund avaa ovensa ryhmille 22.6.

Kummelgrundin toiminnasta ja palveluista vastaa 22.6.2015 alkaen närpiöläinen yritys Rent a Chef ja sen omistaja Jan Peter Ivars. Jan Peterillä on pitkä kokemus hotelli- ja ravintola-alalta yrittäjänä. Hän on sekä tasokas kokki että kokenut tarjoilija ja takaa tiiminsä kanssa Kummelgrundin paljon kiitosta saaneen ruoan, ensiluokkaisen tarjoilun ja palvelun kolmella kielellä jatkossakin. Lisäksi Kummelgrund tulee halutessasi tarjoamaan musiikkiesityksiä ja muuta toiveittesi mukaisesti räätälöityä ohjelmaa.

Nautiskele keittiömme herkuista ja lähiruoasta - lähellä luontoa. Mikset myös yöpyisi laadukkaissa huoneissamme, joista kaikista on merinäköala. Saunavuoro tunnelmallisessa sisäsaunassa terasseineen kuuluu huoneen hintaan ja löylyjen välissä voit pulahtaa mereen vilvoittelemaan. Kummelgrund on täydellinen piilopaikka rentoutumiseen ja työntekoon. Tornin huipulta aukeaa upea, esteetön panoraamanäkymä. Tämä kokoontumistila tarjoaa ainutlaatuiset puitteet alle 20 hengen ryhmille juhliin, illanistujaisiin tai kokouksiin.

klikkaa suuremmaksiRantasaunaan mahtuu mukavasti n. 15 henkeä ja sovittelemalla vähän enemmän. Saunaterassin laidalla rentoudut puuverhoillussa ulkoporealtaassa.


Kesän parhaat viikonloput myydään ensimmäisenä, joten muistathan varata ajoissa haluamasi ajankohdat kokouksiin sekä juhliin. Varaukset hoituvat vanhaan malliin, joko puhelimitse numeroista 010 320 2640 / 050 4699 331 tai sähköpostitse: myynti@kummelgrund.fi

Toivotamme kaikki vanhat ja uudet asiakkaat sydämellisesti tervetulleiksi Kummelgrundiin!

» Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous

9.12.2014
Etsimme yrittäjää tai yrittäjäparia Kummelgrundiin

Kummelgrundin toiminta on keskeytyksissä henkilökuntapulan takia ja etsimme nyt yrittäjää tai yrittäjäparia hoitamaan Kummelgrund Oy Ab:n liiketoimintaa itsenäisenä yrittäjänä meiltä vuokratuissa tiloissa.

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta toiminnastamme ja puitteistamme. Tämä rohkaisee meitä tekemään työtä, että saisimme nopeasti aikaan pysyvän henkilöstöratkaisun ja varmistaisimme näin Kummelgrundin toiminnan jatkumisen kaikkien osapuolten iloksi.

Tarjoamme upean työympäristön, jonka varaan on hyvä rakentaa omannäköinen konsepti. Haltuunottoa helpottaa kolmen toimintavuoden aikana syntynyt tyytyväinen asiakaskunta.

» Lue lisää ja hae yrittäjäksi Kummelgrundiin

30.8.2013
Kummelgrundin väki kiittää kuluneesta kesäkaudesta ja sulkee ovensa toistaiseksi 31.8.2013

Suuret kiitokset asiakkaillemme kuluneesta kaudesta! Saimme jälleen kerran olla mukana tarjoamassa puitteita tunteikkaille perhejuhlille, tehokkaille kokouksille ja myös rennon tasokkaalle lomailulle.

Jäämme keräämään voimia ja etsimään uutta potkua. Kummelgrund sulkee ovensa toistaiseksi - päätämme kauden reippaaseen huvilakauden päättäjäisillalliseen 31.8.2013.

Pidämme Teidät ajan tasalla!

Tapaamisiin Kummelgrundissa,

- Annel ja Erkki Jyllilä

2.7.2013
Kummelgrund avoinna yleisölle heinäkuussa

Kummelgrund on avoinna yleisölle heinäkuussa 2.-31.7.2013 tiistaista lauantaihin klo 16-22, tai ryhmille sopimuksen mukaan. Teethän huone- tai ravintolavarauksesi jo edellisenä päivänä.

Muutamia päiviä on jo varattu ryhmien yksityistilaisuuksiin, päiville 12.-13. ja 19.-20.7.2013 emme ota enää uusia varauksia. Soittamalla tai sähköpostitse varmistat varaustilanteemme. Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme palvella.

Tervetuloa viihtymään!

- Jaana ja Anne

15.5.2013
Kummelgrund avaa kesäkauden 1.6.

Asiakaspäällikkö Jaana Westberg ja keittiöpäällikkö Anne-Maria Pekkola toivottavat asiakkaat, uudet ja vanhat, lämpimästi tervetulleiksi Kummelgrundiin. Muistathan varata ajoissa haluamasi ajankohdat, sillä kesän parhaat viikonloput myydään ensimmäisenä. Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme palvella.

Meillä Kummelgrundissa viihtyy niin kokouksissa, juhlissa kuin vapaa-aikanakin. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisen ja ainutlaatuisen ympäristön sekä erinomaista palvelua ja maittavia makuelämyksiä.

Tiedotamme kesän ohjelmasta tarkemmin kesäkuun alussa.

21.12.2012
Joulutervehdys

Vuoden lähestyessä loppuaan tahdomme lämpimästi kiittää asiakkaitamme ja muita sidosryhmiämme kuluneesta, elämysrikkaasta toimintavuodesta. Olemme saaneet Teiltä paljon myönteistä palautetta ja sen lisäksi ideoita, joiden perusteella tulemme jatkossakin kehittämään toimintaamme yhteiseksi hyväksi.

Rattoisaa Joulua ja Menestyksellistä Uutta Vuotta!

20.9.2012
Vietä pikkujoulut Kummelgrundin merellisissä maisemissa

Nauti keittiömme jouluisia herkkuja ja lähiruokaa - lähellä luontoa. Koe Kummelgrundin tunnelma, paljon kiitosta saanut ruoka ja ystävällinen palvelu.

Varaa pikkujoulut ajoissa ja palkitse henkilökuntasi tai läheisesi upeassa, merellisessä miljöössä.

Palvelemme myös yksittäisiä asiakkaita pyhäinpäiväviikonloppuna 2.-4.11. ja itsenäisyyspäivän aikaan 5.-6.12. Täydennämme pienryhmiä yksittäisillä asiakkailla myös muina aikoina.

» Lue lisää

11.9.2012
Skärintie saa asfaltin

Pitkä valmisteluaika on nyt ohi ja Kummelgrundiin johtavan Skärintien perusparannus on parhaillaan toteuttamisvaiheessa. Tie peruskorjataan ja asfaltoidaan tiekunnan tekemän päätöksen mukaisesti elo-syyskuussa.

Lokakuun alussa tien aiheuttamat murheet ovat ohi ja Kummelgrundiin pääsee ilman "nimismiehen kiharoita" ja puhtaalla autolla.

Pahoittelemme korjaustyön aiheuttamaa häiriötä!

6.9.2012
Merellistä tunnelmaa syksyn pimeneviin iltoihin

Kesä ja matkailusesonki alkavat olla ohi ja keskitymme taas palvelemaan ryhmiä tilauspohjalta. Yksittäiset henkilöt ovat edelleen tervetulleita ryhmien täydennyksenä. Ota meihin yhteyttä ja kysy vapaita ajankohtia.

Nuorekas, paikallinen tiimimme on saanut kesän mittaan runsaasti kiitosta henkilökohtaisesta palvelustaan ja ruoka-annoksistaan, joita he loihtivat pääsääntöisesti lähialueella tuotetuista raaka-aineista.

Tervetuloa nautiskelemaan maukasta lounasta tai kolmen ruokalajin illallista hyvän viinin kera juhlan tai edustuksen merkeissä. Tai tekemään töitä tehokkaan kokouksen tiimoilla inspiroivassa ilmapiirissä meren rannalla.

Jos aika antaa periksi, niin saunominen ja yöpyminen korkeatasoisissa huoneissamme antaa mahdollisuuden rauhoittua ja nauttia kaikilla aisteilla merellisestä tunnelmasta ja luonnon rauhasta - tai syksyn rajuudesta...

Olemme saaneet varauksia ensi kesälle asti ja parhaat viikonloput myydään ensimmäisenä. Muistathan varata ajoissa haluamasi ajankohdat, jotka ovat sinulle tärkeitä kokouksiin sekä juhliin.

12.6.2012
Kummelgrund avoinna kesällä tiistaista lauantaihin tai sopimuksen mukaan

Pidämme Kummelgrundin avoimena ruokailijoille ja majoittujille 23.6. - 5.8. välisenä aikana tiistaista lauantaihin. Ravintola on avoinna klo 11.00 - 15.00 ja 17.00 -22.00.

Tervetulleita ovat sekä yksittäiset henkilöt että ryhmät.

Muutamia päiviä heinäkuussa on jo varattu yksityistilaisuuksiksi, mutta soittamalla varauksesi etukäteen voimme katsoa yhdessä miten voimme palvella.

Normaalisti palvelemme ryhmiä ja tilauspohjalla, mutta kannattaa soittaa aina, kun tarpeita ilmenee. Ellei ryhmä ole varannut yksityistilaisuutta ja tilaa löytyy, otamme ryhmien täydennykseksi myös yksittäisiä henkilöitä ja ryhmiä.

8.6.2012
Uudet kokit ja tarjoilijat löytyivät paikkakunnalta

Löysimme uudet kokit ja tarjoilijat paikkakunnalta. He ovat jo perehtyneet tehtäviinsä, tulleet tutuiksi talon kanssa ja ovat erittäin motivoituneita ottamaan vastaan asiakkaita, sekä näyttämään osaamistaan. Uusi henkilökunta haluaa jatkaa sillä tiellä, josta Kummelgrund on tullut tunnetuksi.

Kummelgrund tarjoaa asiakkailleen yksilöllisen ja ainutlaatuisen ympäristön sekä erinomaista palvelua ja maittavia makuelämyksiä.

28.2.2012
Kummelgrundin toiminta käynnistynyt lupaavasti

Tuoreen hotelli-ravintolamme Kummelgrundin toiminta on käynnistynyt lupaavasti. Meillä on vieraillut vuoden aikana tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat viihtyneet Kummelgrundissa kokouksien ja perhejuhlien puitteissa tai yksityisinä vieraina.

Kiitosta on saanut niin luonto, puitteet ja sisustus kuin tarjoamamme palvelut. Erityisen pidettyjä ovat olleet ravintolamme antimet, maittavat lounaat ja herkulliset illalliset.

Tervetuloa tutustumaan Kummelgrundiin!

20.1.2012
Helmikuun Blini-viikonloput ja hemmottelupaketti 3.-5.2. / 10.-12.2.2012

Talvinen merenranta on sään ja kellonajan mukaan vaihteleva, sykähdyttävä kokemus. Sopivassa vaatetuksessa sitä on mukava katsoa läheltä ja nauttia joko sen rajuudesta tai kauneudesta. Kaikilla keleillä on kuitenkin nautinto asua viihtyisässä hotellissa, katsoa maisemaa joko huoneen tai ravintolan ikkunasta ja nauttia hemmottelevasta palvelusta.

Normaalisti myymme vastaavia paketteja vain ryhmille, mutta nyt kahtena helmikuun viikonloppuna, 3.-5.2. ja 10.-12.2.2012, tarjoamme myös yksittäisille henkilöille ja pareille mahdollisuuden tutustua autioon, talviseen merimaisemaan ja Kummelgrundin antimiin.

21.9.2011
Koe laadukas pikkujoulutunnelma Kummelgrundissa

Tule kokemaan Kummelgrundin tunnelma, paljon kiitosta saanut ruoka ja ystävällinen palvelu. Varaa pikkujoulut ajoissa ja palkitse henkilökuntasi upeassa, merellisessä miljöössä.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää pikkujoulupaketeista!

7.9.2011
Syksyn kokouspäivät, avoimet illalliskattaukset ja pikkujoulupaketit

Syksyä kohti mennään ja vielä löytyy vapaita kokouspäiviä sekä myös päiviä, jolloin avaamme Kummelgrundin yksityisille asiakkaille. Illallista tarjoilemme yksityisille asiakkaille esimerkiksi lauantaina 10. ja 17. syyskuuta. Muistathan varata pöydän ravintolaan. Harkitse myös laadukasta majoittumista.

Aina kannattaa soittaa ja tiedustella vapaita ajankohtia, sillä tilaisuuden tullen täydennämme pieniä ryhmiä yksityisillä illallis- tai yöpymisasiakkailla. Puhelinnumeromme on 010 320 2640. Ota aikaa itsellesi ja nauti Kummelgrundin hyvästä ruuasta, laadukkaasta asumisesta ja koskemattomasta luonnosta kaikilla aisteilla.

Pikkujoulupakettimme tulevat myyntiin lähipäivinä niin yritys, kuin yksityisasiakkaille. Tiedotamme paketeista lisää näillä sivuilla.

2.9.2011
Kiitos kuluneesta kesästä!

Illat pimenevät ja kesä on takana. Haluamme kiittää asiakkaitamme, jotka ovat ottaneet meidät lämpimästi vastaan, tutustuneet Kummelgrundiin ja käyttäneet palvelujamme. Näyttäisi siltä, että luomallemme konseptille on tarvetta ja tilaus. Tästä innostuneena kehitämme toimintaamme entistä laadukkaammaksi ja monipuolisemmaksi.

Kesän juhlatilaisuudet, kuten häät ja syntymäpäiväjuhlat sekä erilaisten yhdistysten tapaamiset olivat onnistuneita ja kysyttyjä. Kummelgrundin yleisölle avoimet illalliskattaukset olivat suosittuja ja myös yritykset olivat aktiivisia. Toivomme ja uskommekin, että positiivinen kysyntä jatkuu.

25.8.2011
Kummelgrundin vuosihuolto 3.-24.10.

Huollamme Kummelgrundia lokakuussa 3. - 24.10.2011 ja olemme tuolloin suljettuna. Parannamme edelleen asiakkaidemme viihtyisyyttä toteuttamalla peruskorjauksen jälkeen ilmenneitä tarpeita.

22.6.2011
Tervetuloa nautiskelemaan Kummelgrundiin heinäkuussa

Kummelgrund on ensisijaisesti tarkoitettu ryhmien käyttöön. Heinäkuun ajan pidämme kuitenkin hotellin ja ravintolan avoimena yleisölle. Tarjoamme nautiskelijoille illallista klo 17 ja 21 välisenä aikana.

18.6.2011
Makuelämyksiä juhannusviikonloppuna

Kaipaatko makuelämyksiä juhannusviikonloppuna? Vielä on muutama paikka vapaana illalliselle. Ota yhteyttä ja varaa pöytä! Myös hotellissa on vielä huoneita vapaana!

14.6.2011
Rantasauna ja ulkoporeallas otettiin käyttöön

Otimme 10. kesäkuuta käyttöön rantasaunan ja ulkoporealtaan. Vanhaan hirsisaunaamme mahtuu mukavasti n. 15 henkeä ja sovittelemalla vähän enemmän. Saunaterassin laidalla on puuverhoiltu ulkoporeallas hierontasuihkuilla. Välillä on mahdollisuus käydä vilvoittelemassa meressä. Koe todellinen rentoutumishetki suomalaisen luonnon sylissä.

24.5.2011
Vauhdilla kohti kesää

Kesää kohti mennään kovaa vauhtia. Sekä kesän että syksyn kokous- ja juhlapaketteja varataan päivittäin.

Juhannuksesta eteenpäin avaamme Kummelgrundin majoitustilat sekä ravintolan yleiseen käyttöön lukuunottamatta muutamia yksityistilaisuuksia. Annamme aukioloajoista tarkempaa tietoa myöhemmin.

Tulethan viettämään kanssamme mukavia hetkiä Kummelgrundiin! Kapasiteettimme on pieni emmekä ole avoinna aivan jokaisena iltana, joten on tärkeää, että soitat ja teet varauksen etukäteen. Näin osaamme varautua eikä tule pettymyksiä jos portti onkin kiinni.

20.5.2011
Kummelgrundin kevät

Cocktailtilaisuudet maaliskuun alussa houkuttelivat paikalle toista sataa henkeä ja oli suorastaan huikea tunnelma esitellä yleisölle uudet edustavat toimitilamme.

Lehdissä ilmestyneiden mukavien ja positiivisten juttujen jälkeen kyselyjä ja varauksia on tullut heti alkuunsa suorastaan yllättävän paljon. Näyttäisi siltä, että kiinnostusta ja tarvetta palvelukonseptillemme löytyy sekä läheltä että kaukaa.

Pääsiäisviikonloppuna katoimme juhlavan illallisen ja saimme molemmille päiville ravintolan täydeltä vieraita herkuttelemaan. Lämmin kevätaurinko kruunasi mukavasti viikonlopun juhlaa.

Vappuna järjestimme Kummelgrundin historian ensimmäisen brunssin ja vastaanotto oli erittäin positiivinen, tunnelma loistava ja asiakkaat viihtyivät.

Äitienpäivän kaksi kattausta myytiin loppuun ennenkuin ehdimme edes tiedottamaan koko asiasta.

31.3.2011
Pääsiäinen, vappu ja äitienpäivä

Tervetuloa tutustumaan Kummelgrundiin ja nauttimaan makuelämyksistä tai vaikka kokonaisesta viikonlopusta meren äärellä. Keittiömme kattaa upean päivällisen pääsiäisenä, brunssin vappuna ja lounaan äitienpäivänä. Muistathan pöytävarauksen!

Kysy myös yöpymispaketteja ja koe täysin peruskorjattu Kummelgrund. Tutustu huoneisiin

1.3.2011
Kummelgrund avasi ovensa

Meren rannalla, pienessä Skaftungin kalastajakylässä Kristiinankaupungissa sijaitseva Kummelgrund avasi ovensa 1. maaliskuuta 2011.

Yrittäjäpariskunta Erkki ja Annel Jyllilä kunnosti entisen merivartioasema Kummelgrundin tyhjilleen jääneet rakennukset upeaksi kokous- ja juhlapaikaksi, jossa voi yöpyä tasokkaasti, saunoa ja nauttia gourmet-tasoisesta lähiruuasta erossa suuren maailman melskeistä. Torni on tunnelmallinen kokoontumispaikka ryhmille, jotka haluavat tehdä tilaisuudestaan elämyksen.

Uudessa roolissaan Kummelgrund on jälleen aktiivinen osa Kristiinankaupunkia ja Skaftungin kylää.

Kummelgrundin ravintolasali

Räätälöimme palvelut ryhmille tilauksesta ja tarjoamme mietittyjä teemallisia kokonaisuuksia eri tilanteisiin. Kerro meille, millaisesta tilaisuudesta sinä haaveilet.

Ota yhteyttä ja kysy lisää